DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Nu putem garanta că produsele care s-au găsit la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment pentru achiziționare. Nu vom avea nicio răspundere față dumneavoastra în situația în care un produs nu se mai regăsește pe site. Deși vom încerca să avem în timp real pe site actualizarea informațiile privind disponibilitatea produselor, nu putem garanta faptul că aceste informații vor fi actualizate, în orice moment. Toate comenzile vor depinde de existența produselor în stoc.

Garanții. 

În măsura în care produsele sunt indisponibile, dar dumneavoastra a-ți plasat deja comanda, o sa va informam cu privire la indisponibilitatea acestor produse și vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată care pot fi comandate. În măsura în care nu doriți să comandați produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ați plătit deja prețul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

Politici de retur

Pe www.reem.ro  ai dreptul de retur in termen de 14 zile de la primirea coletului .

Costul transportului este suportat de catre client si variaza intre 20-25 lei

Exista cateva categorii de produse care nu pot fi returnate , de exemplu :

  • Materialele care prezinta urme de folosire
  • Corsetele pentru rochii
  • Materiale taiate la metru
  • Nu se accepta returul produsului pe motiv de mici diferente de culoare cauzate de diferentele de setari ale ecranului dispozitivului dvs. (monitor, telefon, tableta etc.) de aceea pentru a fi sigur de culoarea aleasa puteti solicita mostra gratuita a produsului dorit.
  • Taxele de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul in care produsul prezinta un defect de fabricatie sau produsul primit nu este cel comandat.
  • Mentionam ca societatea noastra nu lucreaza cu Posta Romana.